100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.6 105
Bouwjaar 01.2008 - 12.2012

Remklauwen CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.6

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT RemblokkenINFINITI DraagarmenJEEP Wiellagers. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vastzittende remklauw

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Remklauw reviseren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.