100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.4 83
Bouwjaar 03.2005 -

Remklauwen CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 63651
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 52 mm
Gewicht: 0,02 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
57% Korting
17,67
41,08
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Rofren en Textar

Remklauw revisiesets CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.4

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remvloeistof is meestal dot4. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.

Remklauw reviseren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.