100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.6 105
Bouwjaar 09.2003 - 12.2008

Remklauwen CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemklauwenCITROEN StabilisatorstangenAUDI Remslangen. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers.

Vastzittende remklauw

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remklauw reviseren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.