100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.6 105
Bouwjaar 06.2006 - 05.2008

Remklauwen CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw revisiesets CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.6

Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Vastzittende remklauw

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemblokkenISUZU RemcilindersDAEWOO Remklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.