100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 101
Bouwjaar 04.2008 -

Remklauwen CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 63651
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 52 mm
Gewicht: 0,02 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
57% Korting
17,67
41,08
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Remklauw reviseren

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemtrommelsPONTIAC HandremkabelsSAAB Stabilisatorstangen. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vastzittende remklauw

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.