100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRO Standard Passenger Van 4.3 193
Bouwjaar 09.1994 - 12.2005

Remklauwen CHEVROLET ASTRO Standard Passenger Van 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRO Standard Passenger Van 4.3

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET ASTRO Standard Passenger Van dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC StabilisatorstangenSKODA RemschijvenSUZUKI ABS sensoren. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.