100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRO Standard Cargo Van 4.3 193
Bouwjaar 09.1994 - 12.2005

Remklauwen CHEVROLET ASTRO Standard Cargo Van 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRO Standard Cargo Van 4.3

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET ASTRO Standard Cargo Van, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past.

Rode remklauwen

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIOPELCITROENVOLVOCHEVROLET. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.