100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRO Bus 4.3 Luxury AWD 162
Bouwjaar 10.1989 - 09.1994

Remklauwen CHEVROLET ASTRO Bus 4.3 Luxury AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRO Bus 4.3 Luxury AWD

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ASTRO Bus komen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Vastzittende remklauw

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remklauw reviseren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.