100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRO Bus 4.3 AWD 152
Bouwjaar 04.1992 - 09.1994

Remklauwen CHEVROLET ASTRO Bus 4.3 AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET ASTRO Bus 4.3 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRO Bus

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Remklauwen worden vaak per as vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Vastzittende remklauw

De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.