100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRO Bus 4.3 152
Bouwjaar 04.1992 - 09.1994

Remklauwen CHEVROLET ASTRO Bus 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemtrommelsDAIMLER RemblokkenPONTIAC Wielnaven.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRO Bus 4.3

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET ASTRO Bus dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.