100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRO Bus 4.3 193
Bouwjaar 10.1994 - 05.2005

Remklauwen CHEVROLET ASTRO Bus 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS En soms dot3. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRO Bus 4.3

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Elke CHEVROLET ASTRO Bus heeft een eigen VIN-nummer. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Geleidepennen voor remklauwen

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.