100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRO Bestelwagen 4.3 AWD 193
Bouwjaar 10.1994 - 05.2005

Remklauwen CHEVROLET ASTRO Bestelwagen 4.3 AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRO Bestelwagen 4.3 AWD

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Rode remklauwen

De bevesteging is altijd met stevige bouten. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Hier bedoeld men remklauw mee. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Geleidepennen voor remklauwen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET ASTRO Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.