100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRO Bestelwagen 4.3 193
Bouwjaar 10.1994 - 05.2005

Remklauwen CHEVROLET ASTRO Bestelwagen 4.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRO Bestelwagen 4.3

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ASTRO Bestelwagen komen. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Geleidepennen voor remklauwen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Rode remklauwen

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.