100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Stationwagen 2.0 136
Bouwjaar 08.2002 - 07.2005

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Stationwagen 2.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ASTRA Stationwagen 2.0 komen. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Stationwagen

Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Pagid, Brembo, Textar, ABS, Jurid en Bendix Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemschijvenHONDA SpoorstangDACIA Remblokken.

Remklauw reviseren

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.