100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Stationwagen 2.0 128
Bouwjaar 10.1999 - 07.2002

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Stationwagen 2.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. En soms dot3. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Stationwagen 2.0

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET ASTRA Stationwagen past. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Vastzittende remklauw

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.