100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Sedan 2.0 GLS 136
Bouwjaar 08.2002 - 12.2011

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Sedan 2.0 GLS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Sedan 2.0 GLS

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAAUDIALFA ROMEO. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Rode remklauwen

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geleidepennen voor remklauwen

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Remklauwen worden vaak per as vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.