100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Sedan 1.8 Flexfuel 110
Bouwjaar 03.1999 - 12.2011

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Sedan 1.8 Flexfuel

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Sedan 1.8 Flexfuel

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET ASTRA Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Rode remklauwen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.