100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Sedan 1.8 140
Bouwjaar 08.2006 - 03.2009

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Sedan 1.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Sedan 1.8

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET ASTRA Sedan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE FuseekogelsMASERATI StuurkogelsPEUGEOT ABS sensoren. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Vastzittende remklauw

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.