100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.4 147
Bouwjaar 08.2005 - 12.2011

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.4

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ASTRA Hatchback komen. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remklauw reviseren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Vastzittende remklauw

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI StuurkogelsFERRARI ABS sensorenLAND ROVER Remschoenen. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.