100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.4 150
Bouwjaar 09.2003 - 12.2005

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA StabilisatorstangenJEEP RemcilindersSUBARU Fuseekogels. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Remklauw reviseren

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ASTRA Hatchback komen.

Vastzittende remklauw

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.