100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.2 147
Bouwjaar 08.2000 - 08.2004

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.2

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.2 komen. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Remklauw reviseren

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET ASTRA Hatchback.

Remklauw revisiesets CHEVROLET

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA StuurkogelsBUICK WielnavenBMW Fuseekogels. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.