100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0 128
Bouwjaar 03.1999 - 07.2002

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remklauw reviseren

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET ASTRA Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.