100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0 116
Bouwjaar 08.2002 - 12.2011

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0 komen.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Hatchback

A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remklauw reviseren

Remklauwen worden vaak per as vervangen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.