100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0 136
Bouwjaar 08.2002 - 07.2005

Remklauwen CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET ASTRA Hatchback 2.0

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Elke CHEVROLET ASTRA Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.

Rode remklauwen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden.

Geleidepennen voor remklauwen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADACHRYSLERTOYOTAFIAT. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.