100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ALERO 2.4 16V 141
Bouwjaar 03.1999 - 09.2004

Remklauwen CHEVROLET ALERO 2.4 16V

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ALERO 2.4 16V komen. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remklauw revisiesets CHEVROLET ALERO

Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remklauw reviseren

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE DraagarmenMERCEDES-BENZ StuurkogelsSUBARU Remschijven. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.