100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC XLR 4.6 325
Bouwjaar 09.2003 - 12.2005

Remklauwen CADILLAC XLR 4.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Vastzittende remklauw

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Remklauw revisiesets CADILLAC XLR 4.6

Remklauwen worden vaak per as vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemcilindersCHEVROLET WiellagersLAMBORGHINI Remtrommels. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.