100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC SEVILLE 4.6 STS V8 305
Bouwjaar 09.1997 - 09.2004

Remklauwen CADILLAC SEVILLE 4.6 STS V8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC SEVILLE 4.6 STS V8 komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC SEVILLE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Vastzittende remklauw

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI DraagarmenVOLVO RemschijvenHYUNDAI Stuurkogels. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.