100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC SEVILLE 4.6 SLS V8 279
Bouwjaar 09.1997 - 09.2004

Remklauwen CADILLAC SEVILLE 4.6 SLS V8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Vastzittende remklauw

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remklauw revisiesets CADILLAC SEVILLE 4.6 SLS V8

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij controleren altijd bij de CADILLAC SEVILLE dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.