100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC SEVILLE II 4.9 204
Bouwjaar 10.1990 - 09.1991

Remklauwen CADILLAC SEVILLE II 4.9

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO FuseekogelsAUDI WiellagersTOYOTA Remblokken. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Remvloeistof is meestal dot4.

Remklauw revisiesets CADILLAC SEVILLE II 4.9

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC SEVILLE II komen. Elke CADILLAC heeft een eigen VIN-nummer. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Vastzittende remklauw

De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.