100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC SEVILLE II 4.9 203
Bouwjaar 10.1990 - 12.1991

Remklauwen CADILLAC SEVILLE II 4.9

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CADILLAC SEVILLE II 4.9

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Vastzittende remklauw

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI StabilisatorstangenBUICK HandremkabelsGMC Remcilinders. Hier bedoeld men remklauw mee. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Remklauw reviseren

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij controleren altijd bij de CADILLAC SEVILLE II dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.