100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC SEVILLE 4.6 305
Bouwjaar 10.1993 - 09.1997

Remklauwen CADILLAC SEVILLE 4.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CADILLAC SEVILLE 4.6

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Vastzittende remklauw

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC SEVILLE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw reviseren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij controleren altijd bij de CADILLAC dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.