100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC SEVILLE 4.6 279
Bouwjaar 10.1993 - 09.1997

Remklauwen CADILLAC SEVILLE 4.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elke CADILLAC SEVILLE 4.6 heeft een eigen VIN-nummer. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC SEVILLE.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen.

Remklauw reviseren

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.