100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC FLEETWOOD Sedan 5.7 264
Bouwjaar 10.1994 - 09.1997

Remklauwen CADILLAC FLEETWOOD Sedan 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CADILLAC FLEETWOOD Sedan 5.7

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC FLEETWOOD Sedan. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIABMWDAIMLERINFINITIDAEWOO. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Rode remklauwen

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij controleren altijd bij de CADILLAC dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Geleidepennen voor remklauwen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.