100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC FLEETWOOD Sedan 5.7 188
Bouwjaar 09.1992 - 09.1994

Remklauwen CADILLAC FLEETWOOD Sedan 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC FLEETWOOD Sedan 5.7.

Rode remklauwen

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC FLEETWOOD Sedan komen. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.