100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC FLEETWOOD Coupé 4.9 203
Bouwjaar 09.1990 - 12.1992

Remklauwen CADILLAC FLEETWOOD Coupé 4.9

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remklauw revisiesets CADILLAC FLEETWOOD Coupé 4.9

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Vastzittende remklauw

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC FLEETWOOD Coupé. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.