100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC FLEETWOOD Coupé 5.7 D 107
Bouwjaar 09.1982 - 12.1985

Remklauwen CADILLAC FLEETWOOD Coupé 5.7 D

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLANCIAHYUNDAILEXUS. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC FLEETWOOD Coupé 5.7 D past.

Remklauw revisiesets CADILLAC FLEETWOOD Coupé

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.