100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC ELDORADO Coupé 4.6 279
Bouwjaar 10.1993 - 09.2002

Remklauwen CADILLAC ELDORADO Coupé 4.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemtrommelsMAZDA FuseekogelsDAIHATSU Spoorstang. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Remklauw revisiesets CADILLAC ELDORADO Coupé 4.6

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC ELDORADO Coupé. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.