100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC ELDORADO Coupé 4.9 203
Bouwjaar 10.1990 - 09.1991

Remklauwen CADILLAC ELDORADO Coupé 4.9

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC ELDORADO Coupé 4.9, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHLAND ROVERSAABALFA ROMEODAIMLER.

Geleidepennen voor remklauwen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Wij controleren altijd bij de CADILLAC ELDORADO Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.