100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC ELDORADO Coupé 4.5 156
Bouwjaar 10.1987 - 09.1989

Remklauwen CADILLAC ELDORADO Coupé 4.5

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDAUDIDAIHATSUMAZDASAAB.

Rode remklauwen

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remklauw revisiesets CADILLAC ELDORADO Coupé 4.5

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.