100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC ELDORADO Cabriolet 8.2 193
Bouwjaar 09.1974 - 12.1976

Remklauwen CADILLAC ELDORADO Cabriolet 8.2

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

De apk keuring let niet op de remvloeistof. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC ELDORADO Cabriolet 8.2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw revisiesets CADILLAC ELDORADO Cabriolet

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Remklauw reviseren

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC past. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemslangenHONDA SpoorstangVW VOLKSWAGEN Remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.