100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC DEVILLE 4.9 Touring 203
Bouwjaar 10.1990 - 09.1993

Remklauwen CADILLAC DEVILLE 4.9 Touring

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CADILLAC DEVILLE 4.9 Touring

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC DEVILLE. Elke CADILLAC heeft een eigen VIN-nummer. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Vastzittende remklauw

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.

Remklauw reviseren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.