100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC DEVILLE Sedan 7.0 182
Bouwjaar 09.1976 - 12.1979

Remklauwen CADILLAC DEVILLE Sedan 7.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vastzittende remklauw

A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC DEVILLE Sedan 7.0. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw revisiesets CADILLAC DEVILLE Sedan

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.