100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC DEVILLE Sedan 6.0 152
Bouwjaar 09.1979 - 12.1980

Remklauwen CADILLAC DEVILLE Sedan 6.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC DEVILLE Sedan 6.0 past.

Remklauw reviseren

Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC DEVILLE Sedan komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET StuurkogelsISUZU RemcilindersDAIHATSU Handremkabels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.