100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC DEVILLE Coupé 7.0 182
Bouwjaar 09.1976 - 12.1979

Remklauwen CADILLAC DEVILLE Coupé 7.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CADILLAC DEVILLE Coupé 7.0

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Elke CADILLAC DEVILLE Coupé heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Remklauw reviseren

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Vastzittende remklauw

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.