100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC DEVILLE Coupé 5.7 D 107
Bouwjaar 09.1978 - 12.1984

Remklauwen CADILLAC DEVILLE Coupé 5.7 D

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CADILLAC DEVILLE Coupé 5.7 D

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC DEVILLE Coupé past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remklauw reviseren

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemschoenenSUZUKI RemcilindersMG Fuseekogels.

Vastzittende remklauw

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. En soms dot3. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.