100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC DEVILLE Coupé 4.1 126
Bouwjaar 09.1979 - 12.1982

Remklauwen CADILLAC DEVILLE Coupé 4.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Elke CADILLAC DEVILLE Coupé 4.1 heeft een eigen VIN-nummer. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemslangenLDV WielnavenMG Draagarmen. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Remvloeistof is meestal dot4. Wij controleren altijd bij de CADILLAC DEVILLE Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.