100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC DEVILLE Coupé 4.9 203
Bouwjaar 09.1990 - 12.1993

Remklauwen CADILLAC DEVILLE Coupé 4.9

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Geleidepennen voor remklauwen

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Remklauw revisiesets CADILLAC DEVILLE Coupé 4.9

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC DEVILLE Coupé komen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de CADILLAC dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.