100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC DEVILLE 4.6 279
Bouwjaar 09.1996 - 09.1999

Remklauwen CADILLAC DEVILLE 4.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC DEVILLE 4.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.

Rode remklauwen

Wij controleren altijd bij de CADILLAC DEVILLE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACBUICKJEEP. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.