100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 FLEX AWD 322
Bouwjaar 09.2012 -

Remklauwen CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 FLEX AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 FLEX AWD heeft een eigen VIN-nummer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld .

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Sport Wagon

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Rode remklauwen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De handrem wordt bediend door de handremkabel. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.