100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 FLEX 322
Bouwjaar 09.2011 -

Remklauwen CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 FLEX

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 FLEX. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARIVECOFORD. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Sport Wagon

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC past. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Rode remklauwen

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.